Renovace a údržba dřevěných podlah

Dřevěná podlaha má tu úžasnou vlastnost, že při správné péči může sloužit mnoha generacím. Je radost pracovat se zachovalými podlahami, které jsou mnohdy starší než 200 let a zažily pořádný kus historie. 

Podlaha, ať už klasická nebo parkety, si udržuje své vlastnosti, díky dlouhodobému působení slunečního záření získává patinu a rozvíjí se její přirozená krása. Rád stav vaší podlahy odborně zhodnotím a doporučím správný postup. Může to být renovace či rekonstrukce podlahy, někdy ale stačí jen důkladná údržba, aby podlaha získala zpět svou zašlou krásu.

Renovace dřevěné podlahy spočívá v mnohonásobném hloubkovém broušení parket moderními a profesionálními stroji švédského výrobce Bona. Tyto stroje jsou vybaveny externím odsáváním, které umožňuje odsát 99 % prachu. Po důkladném očištění od zbylého prachu následuje povrchová úprava vybroušených parket v podobě lakování nebo olejování.

Podlaha nebo parkety v horším stavu budou vyžadovat celkovou rekonstrukci, která zahrnuje i výměnu vadných částí a vyplnění škvír či mezer. Další postup bude podobný jako při renovaci, tedy broušení a závěrečná povrchová úprava. 

Divili byste se, jaký výsledek udělá profesionální údržba v podobě hloubkového čištění a naolejování. Podlaha bude opět krásná a větší renovaci můžete ještě o několik let odložit.

Renovace dřevěných podlah


Email

info@podlahyzmasivu.cz

Telefon

+420 776 309 555

Kdy jsme k dispozici

Pondělí - neděle, 8:00 - 22:00

Kde nás najdete

Luční 771, Smržovka 468 51